Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Πάρτυ

  Γλεντάω σήμερα. O drummer της καρδιάς μου παίζει βρώμικο φανκ και γουστάρω. Πίνω χυμό πορτοκάλι και παραπατώ. Χορεύω στην υγειά μου, λυγίζω τα γόνατα, γιορτάζω το σώμα μου. Γλεντάω την ελαφρότητα και την απλότητα. Τη σιωπή γιορτάζω και τα φρούτα που κερνάνε απλόχερα τα δέντρα.
     Όλες οι αράχνες και οι κουραστικές σκέψεις  ξεπλύθηκαν στη θάλασσα, πατήθηκαν στις θαλασσόπετρες και τσακίστηκαν. Ό,τι περιττό το φύσηξε ο δυνατός αέρας της θάλασσας...μείνανε αστραφτερές, καλογυαλισμένες οι χορδές μου, μοιάζει με σαξόφωνο η ψυχή μου.
  Είμαι μέσα σε αυτό αυτό το πανέμορφο απλό σπίτι με θέα στη θάλασσα ή αυτό το σπίτι είναι το ίδιο το μυαλό μου; καθαρότητα. Κάποτε νόμιζα ότι λίγες διακοπές είναι απαραίτητες για την επιτυχία, τώρα νομίζω επιτυχία είναι οι ίδιες οι διακοπές!

2 σχόλια:

 1. 1. Γλεντάω σήμερα-->Κι εγώ απο την μέρα που σε γνώρισα!!
  2.O drummer της καρδιάς μου παίζει βρώμικο φανκ και γουστάρω.-->τρελένομαι οταν μιλάς αργκό!!!
  3.Πίνω χυμό πορτοκάλι και παραπατώ-->Αν ηταν απο τζαζ πορτοκάλια καλά να πάθεις!
  4.Χορεύω στην υγειά μου, λυγίζω τα γόνατα, γιορτάζω το σώμα μου-->κι άλλος ένας που ήξερα έτσι την πάτησε...
  5.Γλεντάω την ελαφρότητα και την απλότητα-->Και μπράβο σου που το κάνεις,το βρίσκω ευφιέστατο!!!!
  6.Όλες οι αράχνες...μοιάζει με σαξόφωνο η ψυχή μου-->Είναι το σημείο που σε χάνω!Οσο για την ψυχή σου που μοιάζει με σαξόφωνο...δεν έχω λόγια!!!!
  7. Είμαι μέσα σε αυτό αυτό το πανέμορφο απλό σπίτι με θέα στη θάλασσα ή αυτό το σπίτι είναι το ίδιο το μυαλό μου; καθαρότητα-->αποκλείεται αύτο το σπίτι να είναι το ίδιο το μυαλό σου,δεν υπάρχει καθαρότητα μέσα στο μυαλό σου,υπάρχει το απόλυτο χάος (μ'αρέσει όμως)
  8.Κάποτε νόμιζα ότι λίγες διακοπές είναι απαραίτητες για την επιτυχία, τώρα νομίζω επιτυχία είναι οι ίδιες οι διακοπές!-->Το "συμφωνώ" είναι λίγο μπροστά σε αυτό που νοιώθω!

  Λαουτίνος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λαουτίνε τρελαίνομαι γιατί ήταν ένας καιρός που είχες πεισμώσει και δεν ήθελες να γράφεις σχόλια και τώρα τα ξέδωσες ρε παιδάκι μου, όπως ο Τσάντλερ σε εκείνο το επεισόδιο που έπρεπε να προσπαθήσει για μια βδομάδα να μη δουλέψει κανέναν και δεν τα κατάφερε. Τώρα μάλιστα, αυτό είναι ένα αυθεντικό λαουτίνοσχόλιο, γουστάρω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες

Παλιότερα ποστς

Ελαφρώς πικρή και πιπεράτη

  Είμαι πάλι εδώ, στον προσωπικό μου ναό, την μικρή σοκολατερί. Ή μέρα σκοτεινή, όπως πρέπει κι ας μύρισαν οι πρώτοι λεμονανθοί. Ή σοκο...