Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Agapology    Είτε συγκεντρώσεις όλη την προσοχή σου σε ένα στρουμπουλό τριαντάφυλλο, είτε στα μάτια ενός σκύλου, είτε στον τρόπο που κινούνται τα αστέρια ή τα σύννεφα, είτε στη μαγική δαντελένια φιγούρα των δέντρων που διαγράφεται στο νυχτερινό ουρανό όταν τα κοιτάς ξαπλωμένος, είτε ταξιδέψεις πολύ και πετάξεις πάνω από τη γη νιώθοντας για λίγο εξωγήινος θα καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα: Ότι οι φόβοι και το χάος είναι μια ψευδαίσθηση και πίσω από όλα βρίσκεται μια απέραντη θάλασσα αγάπης σαν μήτρα που μας περιέχει όλους και όλα.
    Αυτό το αιώνιο μαύρο, το γεμάτο πλανήτες, γαλαξίες,  ήλιους, σκέψεις, εμάς και τα ποδήλατά μας, τα όνειρά μας, τα μυρμηγκάκια, τα χαμένα στυλό και τις κούκλες και τα μύρια όσα, δεν είναι παρά αυτή. Η ίδια η αγάπη και ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας σαν θεό. Αν έστω και μια στιγμή κάνεις λίγο πραγματικά ησυχία ίσως σε διαπεράσει και σένα η μουσική της και ανοίξει επιτέλους η καρδιά σου  σαν παχουλό τριαντάφυλλο.

10 σχόλια:

 1. πανέμορφο.. γεία σου ρε ειρήνη ελπιδοφόρε εραστή!!Αυτή η άτιμη ψευδαίσθηση που μας κρύβει το φως...της γνώσης, της αλήθειας, της αγάπης! Και το μόνο που χρειάζεται..απλά να κάνουμε στην ''άκρη'' το σκούρο κουρτινάκι που μας την κρύβει την θέα! Κι εσυ ταμπουινε μόλις μας άνοιξες τα φώτα! :pppp
  Πέννυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χαχαχα ελπιδοφόρε εραστή! ναι! μετά χαράς μις Πένυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ταμπουινε χρονια πολλα!!!!!!!!Ευτυχισμενος ο καινουριος Πασχας!!!!Τι λαμπαδα σου εφερε η νονα σου?Το τσουρεκι το βουτας στο γαλα ?


  φιφουινος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίφη!!!Merry Πάσχας and a happy new beer! καλό αυτό θα το λέω κάθε Πάσχα... λαμπάδα τπτ, έκανα τράκα από μια άγνωστη..τσουρέκι δεν έφαγα φέτος αλλά και γενικά δε θεωρώ τον εαυτό μου βουτήχτρια, εσυ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. πολλές ευχές για υπόλοιπο καλοκαίρι ! καλές μουσικές και καλές αναρτήσεις και εδώ και στο όχημα ,θα μας χρειαστούν αμ φο τερα (καλά δεν ήξερες ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. !! ωωωω! επίσης πολλές ευχές και υπέροχο καλοκαίρι με μουσικές όπως εκείνο το απόγευμα στην αυλή :))) πολύ χαίρομαι αν είσαι ο καλά δεν ήξερες που ήξερα!Φιλιά πολλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. με το γκαζόν και τον κρουστόν; χαχαχα τι επαιζε ο άνθρωπος ! οι γείτονες μεγεμένοι !! όμως !, αλλά τώρα μόνο με επίταξη θα σε φέρουμε εδώ πάνω (να και στίγμα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. μένει η ηλικία και κλείδωσε η εξακρίβωση ! καλά τι ειναι 6ακριβωση; δεν ήξερες ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. χαχαχαχαχα!!!!καλά οι γείτονες όπως και όλο το φυσικό περιβάλλον και ο φωτισμός είχαν μαγευτεί ενώ παράλληλα ο διακοσιοστός δέκατος κρουστός έδινε ρέστα χαχαχα :) μου λείψατε!!
  εξακρίβωση ακριβώς είναι αριθμός 6 +κρύβω + σι (η νότα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες

Παλιότερα ποστς

Ελαφρώς πικρή και πιπεράτη

  Είμαι πάλι εδώ, στον προσωπικό μου ναό, την μικρή σοκολατερί. Ή μέρα σκοτεινή, όπως πρέπει κι ας μύρισαν οι πρώτοι λεμονανθοί. Ή σοκο...