Ανακοίνωση

Δεν μπορείς να τα 'χεις όλα. Γιατί και να καταφέρεις να τα 'χεις όλα χάνεις αυτομάτως τον εαυτό σου. Και η πρόταση αναιρείται  όταν δεν  υπάρχει υποκείμενο. Ναι, είναι κάτι που γίνεται τόσο μυστηριωδώς αυτόματα  όσο και ο καφές μηχανής. Και σ' αυτή την περίπτωση θα είναι τυχερός κανείς αν προλάβει μέσα στην αναμπουμπούλα που ο ίδιος δημιούργησε να καταλάβει μια τυχαία στιγμή ότι κάπου ξέχασε τον εαυτό του. Είναι πρόβλημα χρόνου.

Σχόλια

 1. Αχ βρε ταμπουίνε !πιο απλά δε γινετε να τα λες;Δηλαδή τώρα εμεις πως να σχολιάσουμε;!Το διάβασα 3-4 για να το πιάσω ...ισχύει;μάλλον αλλά και πάλι αν κανείς δεν τα έχει αποκτήσει όλα ίσως δεν έχει αποδειχτεί πειραματικά το 'χάσιμο του εαυτού ...πάντως θα`συμφωνήσω ότι είναι πρόβλημα χρόνου.όπως και ότι γράφεις αρκούντως καλά κι έχω κολλήσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ναι, έτσι το έμαθα κι εγώ, πειραματικά.Συμβαίνει πάντως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ουάου!Είσαι σπάνια περίπτωση - δεν μου έχει ξαναπεί κάποιος ότι τα έχει αποκτήσει όλα!Πολύ θα θελα να το ζήσω κι εγώ, αν και νομίζω πως δεν θα το άφηνα να συμβεί από κόμμπλεξ...!Αλήθεια όμως είναι κακό; περίεργο; άβολο; πως;;
  να χάνεις τον εαυτό σου;Γιατί μου φαντάζει όμορφη πρόκληση...κάτι σα γλυκιά μέθη...αλλά μκλάω έξω απτο χορό.
  Περιμένουμε λοιπον ταμπ! κοντεύεις να εξαφανιστείς εντελως -μήπως άκουσες κακές λέξεις;;!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Για πες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δουλειές και υποχρεώσεις απέναντι στη θάλασσα

Εκνευριστικά ίδιοι

Η απόλυτη ερώτηση του κόσμου και του σύμπαντος γενικά