Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Μετα-εξελικτική θεωρία

Οι έρευνες του τμήματος Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου της Γουιμπάμπουε συγκλίνουν στην πιο πρόσφατη θεωρία ότι τελικά ο πίθηκος είναι η εξέλιξη του ανθρώπου και όχι το αντίθετο. Πιο συγκεκριμένα, ο δόκτωρ Γουϊμπάμπα, βασιζόμενος στη σύγχρονη μετα-εξελικτική θεωρία*,  επεσήμανε ότι ο πίθηκος ήταν ένα είδος ανθρώπου που ευδοκίμησε σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές με κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες, ώστε να αναπτύξει περισσότερο από ότι οι άλλοι άνθρωποι την συναισθηματική του ευφυία και το σεβασμό απέναντι στο φυσικό περιβάλλον, κάτι που οι άλλοι άνθρωποι δεν έκαναν, και παρέμειναν άνθρωποι.
________________________________________________________________
*Σύμφωνα με την Μετα-εξελικτική θεωρία που πρώτος διατύπωσε ο δρ Γουί Γουιμπάμπα,το ύστατο κριτήριο εξέλιξης που μπορεί να τεθεί σε ένα είδος είναι η ικανότητα του να αφήνει το  περιβάλλον όπως το βρήκε μετά το πέρασμά του, χωρίς δηλαδή να αφήνει σημάδια ότι έζησε κάποιτε εκεί, παρά μόνο τον σκελετό του.

4 σχόλια:

 1. Αχ ! πως θα γίνει να εξελιχθούμε σε πιθήκους ; Τι ωραία που θα ήταν μια ανέμελη ζωή με αγάπη και φύση. Ή τουλάχιστον ένα γονίδιο που να εξοντώνει τους Μαλάκες ρε παιδιά , τους αχόρταγους και τους καρακομπλεξικούς. Έστω να τους μεταλλάσει. Έχει χαλάσει πολύ το είδος...Εεε;;ρρττ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χαχαχα :))) είναι και τόσο ευρεία η έννοια μαλάκας που δεν θα έμενε τπτ ζωντανό αν γινόταν αυτό..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ταμπουινε ,πληροφοριακα και μονο, ο Δαρβινος δεν υποστηριξε οτι ο ανθρωπος καταγεται απο τον πιθηκο,αλλα οτι ο ανθρωπος και ο πιθηκος εχουν κοινο προγονο.

  Kontofifis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και κατι ακομα:κλεισαν το Αλτερ,κλεινουν τωρα την ΕΡΤ ,ΑΝ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝICKELODEON ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες

Παλιότερα ποστς

Ελαφρώς πικρή και πιπεράτη

  Είμαι πάλι εδώ, στον προσωπικό μου ναό, την μικρή σοκολατερί. Ή μέρα σκοτεινή, όπως πρέπει κι ας μύρισαν οι πρώτοι λεμονανθοί. Ή σοκο...