Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Unlearn

Είναι όλo λάθος. Ένα μεγάλο λάθος. Ένας λάθος δρόμος που
πήραμε. Τώρα ήμαστε πολύ περήφανοι να γυρίσουμε πίσω ή να ζητήσουμε οδηγίες .Όλα χτίστηκαν σε λάθος θεμέλια. Όλα το δείχνουν αργά ή γρήγορα. Πόσο χαζή ιδέα ήταν αυτός ο πολιτισμός! Όλος αυτός ο πολιτισμός. Οι γραβάτες! Ποιανού ιδέα ήταν; Μπράβο, πολύ εξυπνο!
Ορίστε!  Εξέλιξη; Με ποια κριτήρια;Ένας κόσμος γεμάτος μόνους ανθρώπους σοβαροπαθείς μπερδεμένους.
Αν η αγάπη, η υγεία, η εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον ήταν τα κριτήρια τότε τριτοκοσμική είναι η Δύση. Η ίδια η λέξη τριτοκοσμικός είναι τόσο δυτική, τόσο ανώριμη όσο ένα σκατόπαιδο. H Δύση είναι ένα κακομαθημένο σκατόπαιδο που παίρνει πολύ σοβαρά τον εαυτό του, που έχει γεμίσει τον κόσμο με τα κωλοπαίχνιδά του και ταυτόχρονα βρωμάει ο κώλος του.
Ορίστε! Οι άνθρωποι παίρνουν άδειες κι αυτό είναι θλιβερό αν σκεφτείς ότι η ζωή σου είναι δική σου...οι άνθρωποι παίρνουν άδεια από τη δουλειά κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να χαρούν το σώμα τους στη θάλασσα. Αυτό είναι πραγματική παρακμή.
Αυτό είναι εξευτελιστικό για την ανθρώπινη ζωή.. κι αυτό είναι το λιγότερο.. το μυαλό μας έχει γεμίσει άχρηστα σκουπίδια γι αυτό άλλωστε χρησιμοποιούμε μόνο τόσο λίγες από τις δυνατότητές του.
Ο χρόνος είναι μια διάσταση που έχουμε πάρει ως δεδομένη και που διαρκώς τη συνηθίζουμε ενώ αυτή διαρκώς αλλάζει. Υπάρχει ένα έρορ εκεί αν με καταλαβαίνετε. Θέλει μια ζωή τώρα για να ξεμάθεις.

Παλιότερα ποστς

Ελαφρώς πικρή και πιπεράτη

  Είμαι πάλι εδώ, στον προσωπικό μου ναό, την μικρή σοκολατερί. Ή μέρα σκοτεινή, όπως πρέπει κι ας μύρισαν οι πρώτοι λεμονανθοί. Ή σοκο...